сряда, 23 ноември 2011 г.

Панирани медальончета от свинско филе



Продукти:

400гр. свинско филе
100гр.кашкавал
2 яйца
40гр.краве масло
брашно
магданоз
олио
доматен сос
сол

Филето се почиства от ципите и се нарязва на медальончета(по две за порция).Начукват се леко,посоляват се и се овалват с брашно.Яйцата се разбиват и към тях се прибавят настърганият кашкавал, малко брашно и сол.Медальончетата се панират в сместа и се изпържват в сгорещено олио.Заливат се с разтопеното краве масло.Сервират се с доматен сок и се украсяват с листа от магданоз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

BlogCatalog Web Statistics