събота, 26 ноември 2011 г.
Свинско филе с топено сирене
Необходими продукти:
400гр.свинско филе
200гр.топено сирене
40гр.говежди мозък
1-2кисели краставички
1глава кромид лук
1с.л.доматено пюре
20гр.макарони
40гр краве масло
брашно
олио
сол
Почистеното свинско филе се оформя на порционни парчета,като всяко парче се разрязва и се начуква така,че в него да може да се постави пълнеж.Мозъкът се сварява в леко подсолена вода,нарязва се на дребни кубчета и се смесва с част от нарязания на ситно кромид лук и 1/3 част от топеното сирене.Добавя се кравето масло и се разбива.Полученият пълнеж се поставя в оформените отвори.Останалия лук и топено сирене можете да поставите върху филето.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.