рецепта:
Необходими продукти:
яйца-6 бр.
масло-50гр.
виенска кифла-1/2.
прясно мляко.
сметана-4 лъжици.
магданоз.
сол.
черен пипер.
Пудинга от бъркани яйца се прави по следния начин: направете бъркани яйца от 4 бр яйца и масло 20 гр.Оставете ги да изстинат и ги нарежете на ситно.Нарежете на парченца кифлата и я накиснете в прясно мляко, след това я натрошаваме,прибавяме ситно нарязаните бъркани яйца,ситно нарязания магданоз,2 разбити яйца,сгорещено масло,сметаната,черен пипер,сол.Изсипваме сместа в намазан с масло огнеупорен съд и запичаме.Поднасяме веднага.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.