сряда, 23 ноември 2011 г.
Панирани медальончета от свинско филе
Продукти:
400гр. свинско филе
100гр.кашкавал
2 яйца
40гр.краве масло
брашно
магданоз
олио
доматен сос
сол
Филето се почиства от ципите и се нарязва на медальончета(по две за порция).Начукват се леко,посоляват се и се овалват с брашно.Яйцата се разбиват и към тях се прибавят настърганият кашкавал, малко брашно и сол.Медальончетата се панират в сместа и се изпържват в сгорещено олио.Заливат се с разтопеното краве масло.Сервират се с доматен сок и се украсяват с листа от магданоз.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.