събота, 12 ноември 2011 г.
Сирене бри със захар и ядки
Състав:
1 / 4 чаша кафява захар
1 / 4 чаша нарязани орехи макадамия или орехови ядки
1 супена лъжица ракия или бренди
1 кръг сирене бри
нарязани ябълки, за сервиране
нарязани праскови, за сервиране
2 до 3 супени лъжици лимонов сок
бисквити за сервиране
Начин на приготвяне:
В малка купа смесете захарта, ядките, и ракията(бренди). Покрийте и оставете на студено за най-малко 24 часа или до 2-3 дни.
Загрейте фурната до 200 градуса.
Поставете сиренето бри на поднос или огнеупорна чиния за пай. Печете в продължение на 4 или 5 минути или докато сиренето бри стане леко омекотено. Разстелете сместа от захар на равномерен слой върху топлото бри и печете в продължение на 3 минути или докато захарта се стопи. Измийте плодовете и ги полейте с лимонов сок и ги подредете(аранжирайте) около едната страна на Бри. Поставете бисквити около другата страна.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.