рецепта:
Необходими продукти:
200гр картофи.
2 тиквички
1 глава лук.
3 скилидки чесън.
1с.л олио.
клонче копър.
100мл.бяло вино.
600мл бульон от кубче.
100гр.филе от сьомга.
150мл.сметана.
сол.
индийско орехче.
Начин на приготвяне:
Картофите и тиквичките се нарязват на кубчета,а лукът и чесънът на ситно.Лукът и чесънът се пържат в олио около 3мин.Добавят се картофите и тиквичките и леко се запържват.Наливат се бульонът и виното се вари 20 минути.В супата се поставя рибата и се вари още 10 минути.Рибата и малко от зеленчуците се изваждат.Останалата част от супата се пасира и се добавят сметаната и копърът.Крем супата се кипва и подправя.Разпределя се в купички и във всяка се добавят риба и зеленчуци.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.